Комунікаційну платформу для національних меншин представили у Запоріжжі

В Запоріжжі було презентовано нову комунікаційну платформу для національних меншин, створену спільно з Запорізькою обласною державною адміністрацією. Під час презентації організації національних меншин надали свої зауваження щодо оформлення та функціонування платформи, а також свої ідеї щодо її подальшого вдосконалення. Комунікаційна платформа тепер проходитиме тестування та буде урочисто запущена влітку цього року під час офіційного заходу.

Платформа допоможе представникам національних меншин і Запорізької обласної державної адміністрації обмінюватися інформацією та консультуватися з питань, що мають важливе значення для національних меншин, у тому числі напрями політики, плани дій, події, можливості фінансування та ін.

Презентація відбулась в рамках Запорізького кінофестивалю національно-культурних товариств. Місцеве ТБ висвітлювало цей захід і підготувало невеликий репортаж, доступний за цим посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=Y6ZuShBIOzE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2n4RGAbu8e8Bpuew-uScLGkQvc7Mmyfpxp4hS3QrSJ2-nRFoOe4ANcGsI Платформу створено в рамках проєкту Ради Європи «Захист національних меншин, включаючи ромів та мови меншин в Україні», що реалізується згідно з Планом дій Ради Європи для України на 2018–2021 рр.