ДНІ ПАМ’ЯТІ, ПРИМИРЕННЯ ТА ПЕРЕМОГИ

8 травня у світі відзначаються Дні пам’яті та примирення, а 9 травня – День Перемоги. Вони присвячені споминам понад 80 мільйонів людей усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старим – усім загиблим і тим, хто вижив та пройшов через страждання та муки Великої Вітчизняної війни та Другої світової війни.

Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто зупинив фашистську навалу ціною власного здоров’я та життя, складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу.

Разом із усім світом ми воєдино зливаємося почуттями неймовірної гіркоти і болю, але й також безмежної радості і вдячності за мир та свободу. День Перемоги завжди буде для нас уособленням непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.

Пам’ять про героїв залишиться з нами назавжди як високий зразок мужності, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас і скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

Вічна пам’ять та слава визволителям, які самовіддано трудилися заради Великої Перемоги! Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни, за мужність, стійкість, відвагу! Безсмертний ратний подвиг переможців назавжди залишиться в наших серцях!

Нехай на нашій землі буде лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!