ІНФОРМАЦІЯ щодо розгляду звернення громадян у відділі освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради у І кварталі 2023 році

Особистий прийом начальником відділу та його працівниками здійснювався відповідно до графіка особистого прийому громадян, затвердженого наказом відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради  від 02.01.2023 року № 1-ОД. Прийоми проводяться регулярно у встановлені графіком дні та години.

 Протягом І кварталу 2023 рік до відділу надійшло 5 звернень. Питання, які порушувались у зверненнях громадян: про нарахування та виплату коштів (заробітна плата) – 3; соціальні виплати -2. Колективних звернень не надійшло.

Відповідно до вимог Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» громадяни можуть подавати електронні звернення з використанням мережі Інтернет та засобів електронного зв’язку.

Питання роботи із зверненнями громадян, що надійшли до відділу розглядаються на колегіях відділу  та на апаратних нарадах. Забезпечено уважне ставлення до вирішення проблем, із якими звертаються особи, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, багатодітні сім’ї, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки.
З метою зменшення кількості скарг на місцях здійснюються попереджувальні заходи щодо їх виникнення. Проводяться зустрічі з учасниками навчально-виховного процесу, надаються консультації.