З Днем Учителя!

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ! Прийміть найщиріші вітання з Днем працівників освіти – святом неповторних, яскравих особистостей, чиїм покликанням стала особлива освітянська доля! Також вітаємо всіх, хто присвятив себе справі формування потужного професійного потенціалу країни, з Днем працівників професійної освіти!

Ми живемо в надзвичайно динамічний час, період постійних змін, коли кожен день приносить сотні новацій, подій та викликів, однак, незмінною залишається почесна роль освітянина – учителя, вихователя, наставника, порадника, взірця, того, хто вчить думати та розуміти, не здаватися перед труднощами, відрізняти добро від зла, вірити в себе.

Завдяки вашій повсякденній праці, безмірній любові та вірі в людей діти долучаються до невичерпних скарбниць знань, до безцінного спадку сотень поколінь, які допомагають їм обрати життєвий шлях, знайти своє покликання та самореалізуватися.

Бажаємо вам Божої благодаті, родинної злагоди, міцного здоров’я, творчої енергії. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії.

Нехай кожна хвилина  вашого особистого життя та кожен крок професійного шляху повниться новою радістю і перемогою!