Вітаємо вас з Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці!

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці, що особливо чествувалося за часів козацтва.Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського народу.

Молитва до Богородиці рятувала від будь-якого ворога.

Це свято символізує любов і шану до людей, які обороняють рідну землю, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої країни.

У цей день ми також схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за вільну, незалежну і нескорену Україну. Вічна пам’ять!В цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг. Мужність, героїзм, самовідданість захисників України – неоціненні. Наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів держави, зміцнюють віру українського народу у розвиток країни, сповнюють серця почуттям гордості. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках.

Бажаємо вам, шановні захисники, незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, здійснення всіх ваших мрій та високих досягнень. Низький уклін і щирі побажання здоровʼя, добробуту і довголіття! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Добробуту, щастя й здоров’я вам!